ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το γραφείο μας  “MetLife Protection Heroes Challenge”.

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία για το γραφείο μας “MetLife Protection Heroes Challenge”.

Από την 1η Οκτωβρίου έως και την 31η Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε ο πρώτος Διαγωνισμός Πωλήσεων Ατυχημάτων και Υγείας του ΕΜΕΑ: ‘MetLife Protection Heroes Challenge’. Πρόκειται για μια διοργάνωση που θέτει στο επίκεντρο το ρόλο του Ασφαλιστικού Συμβούλου.

Σε περιόδους κρίσης και αβεβαιότητας, οι άνθρωποι έχουν την ανάγκη να νοιώθουν σιγουριά και ασφάλεια απέναντι στο απρόβλεπτο.  Αναζητούν τρόπους για να προστατέψουν  ό,τι είναι πιο πολύτιμο στη ζωή τους: την υγεία τους, τις οικογένειές τους, τους κόπους τους.

Για άλλη μια φορά η MetLife Ελλάδος, το γραφείο και οι συνεργάτες μας στέκονται δίπλα σας και αξιόπιστα απέναντι σε αυτή την συλλογική προσπάθεια.

Σημαντική διάκριση για τη χώρα μας… 1η σε όλο το ΕΜΕΑ.

Σημαντική διάκριση για το γραφείο μας… 1ο σε όλη την Ελλάδα. 

Δεν θα γινόταν όμως τίποτα απο όλα αυτά χωρίς τις παραγωγικές επιτυχίες των περισσοτέρων απο εσάς και ιδιαίτερα των Γιάννη Μαλλή και Γιάννη Παπαγεωργίου.

Αξίζει να σημειωθούν, οι διακρίσεις μεταξύ των συναδέλφων μας : Μιχάλης Παπαμιχαήλ, Γιάννης Τσαλπαράς, Θωμάς Γαλατάς, Δημήτρης Ζαγόρας, Σάββας Ιωαννίδης, Τάσος Παπαγεωργίου, Ευθυμία Κεραμάρη, Ίννα Δελίδου, Δήμος Παπαστοϊτσης και Ιωάννης Αδαμίδης.

Ο διαγωνισμός αυτός μας έδωσε την ευκαιρία και το κίνητρο ώστε να κατακτήσουμε ακόμη πιο υψηλούς στόχους!

Συγχαρητήρια σε όλους!

Leave a Comment