ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο βράβευσε τη MetLife

Το Ελληνο-Αμερικάνικο Επιμελητήριο βράβευσε τη MetLife

  • 16 Δεκεμβρίου 2014
  • Ioannis Dagkaris
  • No comments

Η MetLife βραβεύτηκε για τα 50 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της στην Ελλάδα σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο του Συνεδρίου του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου «η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας». Το Συνέδριο, που διοργανώθηκε για 25η συνεχή χρονιά, αποτελεί πλέον θεσμό στην Ελλάδα, προσελκύοντας εκπροσώπους από την πολιτική, οικονομική, επιχειρηματική και δημοσιογραφική κοινότητα.

Το τιμητικό βραβείο στην MetLife απένειμε ο Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ελλάδα, κ. David D. Pearce, ενώ η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Πρωθυπουργού της χώρας, κ. Αντώνη Σαμαρά.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife στην Ελλάδα, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ευχαριστώ πολύ το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο για την τιμητική βράβευση της MetLife με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας της στην Ελλάδα, 50 χρόνων ηγετικής παρουσίασης και προσφοράς στην Ελληνική Οικονομία και στον Έλληνα καταναλωτή. Η τιμητική αυτή βράβευση ανήκει στους ανθρώπους της MetLife, οι οποίοι με τη συστηματική τους δουλειά όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταφέρει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων και την εκτίμηση της αγοράς».

Η MetLife είναι η εταιρία που καθιέρωσε τον θεσμό της ασφάλειας Ζωής στη χώρα μας. Μέσα από μια ευρεία γκάμα σύγχρονων και ευέλικτων ατομικών και ομαδικών Ασφαλιστικών Προγραμμάτων, καλύπτει αποτελεσματικά τους κλάδους Ζωής, Προσωπικών Ατυχημάτων, Υγείας και Συνταξιοδότησης, παρέχοντας ολοκληρωμένη προστασία σε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Leave a Comment