ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ένα υπέροχο ταξίδι – ΔΡΑΜΑ 2017

Ένα υπέροχο ταξίδι – ΔΡΑΜΑ 2017

Ήταν πραγματικά ένα υπέροχο ταξίδι, γεμάτο ξεναγήσεις, καλό φαγητό, πολυτέλεια και περιπέτεια. Ανταμοιβή μεγάλης αξίας για τους συνεργάτες του υποκαταστήματος μας, που κέρδισαν τη συμμετοχή τους με το ‘σπαθί τους’ .

Η πρώτη στάση στην Αμφίπολη, το ομώνυμο μουσείο μας προϊδεάζει για τις επόμενες ανακαλύψεις, ενώ το σπήλαιο του Αγγίτη μας αποκάλυψε το μεγαλείο της φύσης. Στο κτήμα Παυλίδη και το οινοποιείο του συναντήσαμε τη Βικτωρία, η οποία ανέλαβε να μας ξεναγήσει στους χώρους και στις ‘γεύσεις’ του εκπροσωπώντας τα υπέροχα και υψηλής ποιότητας κρασιά της Δράμας. Την διαμονή μας, στη πόλη της Δράμας, ανέλαβε το υπερπολυτελές Hydrama Grand Hotel .

Η 2η μέρα του ταξιδιού μας ήταν αφιερωμένη στην ορεινή Δράμα. Μετά τη ξενάγηση στο υπέροχο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Παρανεστίου, ‘ορμήσαμε’ στον ποταμό Νέστο με οδηγό τον Ορέστη και τους συνεργάτες του στο Forestis, όπου ζήσαμε μία καταπληκτική εμπειρία διασχίζοντας 10 χιλιόμετρα του ποταμού με βάρκες του Rafting, που θα μείνει στη μνήμη μας για πάντα.

Φεύγοντας από τη πανέμορφη Δράμα,  ανυπομονούμε να ζήσουμε το επόμενο ταξίδι του Γραφείου μας.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Comment