ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Λ. Δελίδου και Φ. Κεραμάρη:  Συνεντεύξεις στην Ασφαλιστική Αγορά.

Λ. Δελίδου και Φ. Κεραμάρη: Συνεντεύξεις στην Ασφαλιστική Αγορά.

  • 11 Φεβρουαρίου 2022
  • Ioannis Dagkaris
  • No comments

Λίνα Δελίδου και Φέμυ Κεραμάρη : Υψηλές προσδοκίες εν όψει της συνεργασίας με την ΝΝ HELLAS.

Οκτώ και πέντε χρόνια, αντίστοιχα, δραστηριοποιούνται στον ασφαλιστικό κλάδο η κα Δελίδου και η κα Κεραμάρη, συνεργαζόμενες με τη MetLife και τον Agency Manager κ. Ιωάννη Δάγκαρη, το γραφείο του οποίου εδρεύει στη Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Το ξεκίνημα τους ως Ασφαλιστικοί και Χρηματοοικονομικοί Σύμβουλοι δεν ήταν εύκολο, όπως ομολογούν, όμως οι δυσκολίες, οι απογοητεύσεις, ακόμα και τα λάθη τις βελτίωσαν ως ανθρώπους και ως επαγγελματίες και τις έκαναν να συνειδητοποιήσουν τη σημασία του επαγγέλματος που ασκούν. Ένα επάγγελμα που απαιτεί να έχει κανείς “γερό στομάχι”, πολλές δεξιότητες, αλλά και ενσυναίσθηση, ηθικές αξίες, κατάλληλη εξειδίκευση και συνεχή ενημέρωση, όπως και οι δύο υπογράμμισαν.

Απο τη συζήτηση δεν θα μπορούσε βέβαια να λείψει το θέμα της πανδημίας και το πώς επηρέασε τη ζήτηση ασφαλιστικών καλύψεων, αλλά και το θέμα της εξαγοράς της MetLife απο την ΝΝ, η ολοκλήρωση της οποίας αναμένεται μέσα στο επόμενο διάστημα. Μας εμπιστεύτηκαν τις σκέψεις, τις προσδοκίες και τα συναισθήματα που τους δημιουργεί αυτή η προοπτική, αναμένοντας, μεταξύ άλλων, ότι η νέα εταιρία που θα προκύψει θα κυριαρχήσει στην αγορά των ασφαλίσεων Ζωής στη χώρα μας, κι αυτό θα αποφέρει περισσότερα προνόμια στους πελάτες και θα καταστήσει πιο ανταγωνιστικούς τους συνεργάτες της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.aagora.gr/l-delidou-f-keramari-ypsiles-prosdokies-en-opsei-tis-synergasias-me-tin-nn-hellas/

 

Leave a Comment