ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΝΝ Group: Δημιουργεί τη Νο 1 ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα.

ΝΝ Group: Δημιουργεί τη Νο 1 ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα.

Η MetLife ενσωματώνεται στην ΝΝ Hellas με οδηγό τις αξίες «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», εστιάζοντας στους ασφαλισμένους και την ελληνική κοινωνία.

Κατόπιν εγκρίσεως από τις αρμόδιες εποπτικές αρχές και τη Γενική Διεύθυνση Ανταγωνισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η απόκτηση αυτή ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ΝΝ στην ελληνική αγορά και αναμένεται να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη εταιρεία στον ασφαλιστικό κλάδο. Επιπρόσθετα, θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης και θα εμπλουτίσει τις δυνατότητες διανομής της NN.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas, Μαριάννα Πολιτοπούλου, αναλαμβάνει τη θέση της Προέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της MetLife στην Ελλάδα, η οποία είναι πλέον μέλος του Ομίλου NN.

O CEO International Insurance του ΝΝ Group, Fabian Rupprecht, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για τον Όμιλο NN και την παρουσία μας στην Ελλάδα. Η ολοκλήρωση της απόκτησης των δραστηριοτήτων της MetLife στην Ελλάδα θα μεγαλώσει το μέγεθός μας, δημιουργώντας την κορυφαία ασφαλιστική εταιρία στη χώρα. Θα μας δώσει τη δυνατότητα να εμπλουτίσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, να ενισχύσουμε τα δίκτυα διανομής μας και να ανταποκρινόμαστε καλύτερα στις ασφαλιστικές ανάγκες των Ελλήνων. Προσβλέπουμε σε μια ομαλή ενοποίηση, καθώς συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας».

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas και της MetLife, Μαριάννα Πολιτοπούλου, ανέφερε σχετικά: «Σήμερα είναι μια μέρα ορόσημο στην ιστορία της NN στην Ελλάδα. Προχωράμε στη συνένωση των δύο εταιριών, εφαρμόζοντας στρατηγική με επίκεντρο τον άνθρωπο και οδηγό τις αξίες μας. Παραμένουμε όλοι μαζί δίπλα στους συνανθρώπους μας για να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους».

 

ΠΗΓΗ : www.iefimerida.gr

Leave a Comment