ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

‘ΞΑΝΘΗ 2018’  Μοναδικές Εικόνες

‘ΞΑΝΘΗ 2018’ Μοναδικές Εικόνες

  • Οκτώβριος 17, 2018
  • Ioannis Dagkaris
  • No comments

Απολαύσαμε και φέτος ένα ταξίδι που αποτελεί πλέον παράδοση για το γραφείο μας.
Οι καλύτεροι  σε παραγωγικά αποτελέσματα ταξιδέψαμε στη Ξάνθη στις 13 και 14 Οκτωβρίου απολαμβάνοντας τις μοναδικές  ομορφιές της.

Τη πρώτη μέρα , η ξεναγός μας Νατάσα φρόντισε  να μας ξεναγήσει στο μουσείο των Αβδήρων, τη πόλη του Δημόκριτου και μετά από μια στάση στο οινοποιείο Βουρβουκέλη και τη γευστική εμπειρία μοναδικών κρασιών ,  μας ξενάγησε στη παλιά πόλη της Ξάνθης , με τα αμέτρητα αρχοντικά και τις αντιθέσεις σε εικόνες ανατολής και δύσης. Στη συνέχεια απολαύσαμε τη υπέροχη Ξανθιώτικη κουζίνα και στο τελευταίο περίπατο στα σοκάκια της παλιάς πόλης συναντήσαμε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό χώρο , το ‘Σπίτι της Σκιάς’ με την ιδιαίτερη τέχνη γλυπτικής στο φως του Τριαντάφυλλου Βα’ί’τση . Τη διαμονή μας την ανέλαβε το καταπληκτικό Hotel Elisso .

Η επόμενη μέρα μας οδήγησε  βορεινότερα , στη πανέμορφη Σταυρούπολη και στον Έφιππο, όπου δοκιμάσαμε την ικανότητα μας στην ιππασία κατά μήκος του Νέστου. Η επιστροφή μας δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς επίσκεψη στο πανέμορφο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στο Πόρτο Λάγος και φυσικά υποσχεθήκαμε  ότι δεν θα λείψει κανείς μας , από το επόμενο ταξίδι του γραφείου .

Leave a Comment