ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Τσαλπαράς, στη νέα Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών του MDRT

Ο Γιάννης Τσαλπαράς, στη νέα Επιτροπή Επικοινωνίας Μελών του MDRT

  • 19 Οκτωβρίου 2022
  • Ioannis Dagkaris
  • No comments

Τη νέα σύνθεση της Επιτροπής Επικοινωνίας Μελών του για την Ελλάδα κατα την περίοδο 2022-2023 ανακοίνωσε το MDRT (Membership Communications Committee – MCC, Million Dollar Round Table, Greece). 

Ένα απο τα μέλη της επιτροπής είναι ο δικός μας συνεργάτης, Γιάννης Τσαλπαράς.

Γιάννης Τσαλπαράς, 2yrs MDRT Member, Company Chair, NN Hellas 2.

Ο Γιάννης δραστηριοποιείται στην ασφαλιστική αγορά από το 2014 και κάθε μέρα, αισθάνεται πως ξεκίνησε χθες. Φέτος για πρώτη φορά συμμετείχε στο παγκόσμιο συνέδριο του ΜDRT στη Βοστώνη, μία μοναδική εμπειρία. Η έναρξη της ημέρας, τον βρίσκει να σκέφτεται τι μπορεί να κάνει, ώστε να γίνει καλύτερος επαγγελματίας και άνθρωπος. Το καθημερινό restart τον βοηθάει να αντιμετωπίζει την ημέρα με αισιοδοξία και διάθεση να δημιουργήσει νέα πράγματα, που θα τον φέρουν ένα βήμα πιο μπροστά. Σημαντικό ρόλο στα καθημερινά του κίνητρα, είναι η οικογένειά του και οι άνθρωποι που του έχουν εμπιστευτεί την κάλυψη των ασφαλιστικών τους αναγκών. Η δουλειά του είναι ξεκάθαρα το πάθος του και φροντίζει να το νιώθουν εκείνοι με τους οποίους συνεργάζεται. Στον ελεύθερο του χρόνο, του αρέσει να διαβάζει βιβλία, να δοκιμάζει κρασιά από όλο τον κόσμο και να ταξιδεύει.

Πιο συγκεκριμένα στην ελληνική επιτροπή μετέχουν οι:

Γιάννης Τσαλπαράς, Νίκος Δαμάλας, Λουκάς Δαρζέντας, Ιωάννης Παναγόπουλος, Θωμάς Πουρλίδας, Νίκος Στυλιανός, Άννα Νιολάκη, Σοφία Ζερβουδάκη και Κατερίνα Χαραλαμπίδου.

Η επιτροπή σημειώνει ότι “φέτος φιλοδοξούμε εμείς οι 55 MDRT επαγγελματίες να νιώσουμε περισσότερο από ποτέ τι σημαίνει να ανήκουμε σε αυτή την ομάδα. Με δράσεις επικεντρωμένες στα μέλη μας & ανοιχτές κατόπιν σύστασης σε ανθρώπους που μπορούν ή λαχταρούν να γίνουν μέλη, θέλουμε να επενδύσουμε στο να είμαστε καλύτεροι επαγγελματίες, ισορροπημένα άτομα & τροφοδοτικοί άνθρωποι για τους γύρω μας. Με έναυσμα την επερχόμενη MDRT Gives Day, στις 26 Οκτωβρίου, αποκορύφωμα την Athens MDRT Day μέσα στον Φεβρουάριο και λήξη την 31η Αυγούστου, η επιτροπή στοχεύει στο να βρει απλούς, διασκεδαστικούς & επίκαιρους τρόπους ώστε κάθε μέλος να έχει το βήμα & την ευκαιρία να μοιραστεί αυτά που το παρακινούν & το εμπνέουν, να γιορτάσει τις νίκες του & να ξορκίσει τις ήττες του”. – Άλλωστε όπως λέει και ο TOT Eszylfie Taylor, “No one gets you like your peers” – Κανείς δε σε νιώθει όπως οι όμοιοί σου.

Leave a Comment