ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

5 έτη ρεκόρ το Agency της Metlife

5 έτη ρεκόρ το Agency της Metlife

  • 23 Ιανουαρίου 2018
  • Ioannis Dagkaris
  • No comments

Μία ακόμη χρονιά ολοκληρώθηκε και βρίσκει το Agency της МetLife να καταγράφει σημαντική αύξηση τόσο σε νέες πωλήσεις όσο και σε συνολικό κύκλο εργασιών σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Σε μία δύσκολη περίοδο για την χώρα, κατά την οποία πολίτες και επιχειρήσεις συνεχίζουν να δοκιμάζονται, το ισχυρό δίκτυο συνεργατών της MetLife αποδεικνύει με τις δεξιότητες του, τον επαγγελματισμό του, τη σωστή προετοιμασία, την προσαρμοστικότητα και την ετοιμότητα που επέδειξε στην κατανόηση των νέων αναγκών των πελατών, ότι διαθέτει την διαχρονική συνταγή της επιτυχίας.

Ο συνολικός κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 6,3%, σε σχέση με το 2016, αποτέλεσμα αφενός της συνεχούς αύξησης στις νέες πωλήσεις και αφετέρου της περαιτέρω βελτίωσης στους δείκτες ανανεωσιμότητας του χαρτοφυλακίου.

Ο Επικεφαλής Face2Face Distribution και Employee Benefits της MetLife, Γιώργος Ζερβουδάκης, απευθυνόμενος στους ανθρώπους του Agency αναφορικά με τις επιδόσεις τους για το 2017 καταλήγει:

«Για 5η διαδοχική χρονιά, ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας και βεβαίως τους στόχους μας, κατακτώντας νέα υψηλά, σε όλα σχεδόν τα επιμέρους πεδία της δραστηριότητας μας. Προγραμματίζουμε υπεύθυνα, δεν αποπροσανατολιζόμαστε, υλοποιούμε συντεταγμένα.  Σας συγχαίρω για τη συνέπεια! Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη!»

 

ΠΗΓΗ    insurance eea

Leave a Comment