ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Awards Night 2021

Awards Night 2021

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση του Γραφείου μας αποτιμώντας τα αποτελέσματα του 2020 και επιβραβεύοντας τους Πρωταγωνιστές της χρονιάς.

Σε μία όμορφη, καλοκαιρινή βραδιά, στο ξενοδοχείο Porto Palace θυμηθήκαμε ξανά το ”επαγγελματικό ταξίδι” της χρονιάς που πέρασε. Ένα ταξίδι που στο τέλος του απολαύσαμε, για ακόμη μια χρονιά, την άνοδο των εργασιών του γραφείου μας και τις επιτυχίες των συνεργατών μας. Το 2020 ήταν αναμφισβήτητα μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά λόγω της πανδημίας. Μέσα απο τις δυσκολίες όμως καταφέραμε να βγούμε πιο δυνατοί και να επιβεβαιώσουμε ότι η επιτυχία ενός επαγγελματία μετριέται με 2 τρόπους …αυτός όμως της προσφοράς ,υπερτερεί!

Τις απονομές των βραβείων, έκανε ο Γενικός Διευθυντής της MetLife σε Ελλάδα & Κύπρο, κ. Κυριάκος Αποστολίδης, τιμώντας τους συνεργάτες του γραφείου μας που ξεχώρισαν το 2020 και οι οποίοι με τις ξεχωριστές επιδόσεις τους, μας έδειξαν για ακόμη μία φορά, ότι η επιτυχία είναι ένας μαραθώνιος αποτελούμενος απο πολλές μικρές νίκες. Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν οι κ. Κώστας Δερβετζής, Agency Director, κ. Ευάγγελος Παπαδόπουλος, υπεύθυνος ανάπτυξης unit managers της Metlife στην Ελλάδα και ο κ. Στέλιος Ναζλής, υπεύθυνος πωλήσεων Direct Sales Force.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020 : 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΛΠΑΡΑΣ                1η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ 

ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ           2η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ 

ΘΩΜΑΣ ΓΑΛΑΤΑΣ                        3η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΛΛΗΣ                     3η ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΛΠΑΡΑΣ               MISTER G” 2020 (ΡΥΘΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ)

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ         ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΕΤΙΑΣ  “LOYALTY” (18 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ)

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΕΤΙΑΣ  “LOYALTY” (17 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ)

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΠΑΤΙΚΑΣ                 ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΕΤΙΑΣ  “LOYALTY” (17 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ) 

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας !! 

 

Leave a Comment