ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

H MetLife απο τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες στον κόσμο, βάση κατάταξης του περιοδικού Fortune

H MetLife απο τις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες στον κόσμο, βάση κατάταξης του περιοδικού Fortune

Η MetLife, Inc. συμπεριλαμβάνεται στις πιο αξιοθαύμαστες εταιρίες στον κόσμο για το 2021, σύμφωνα με την κατάταξη “World’s Most Admired Companies” του περιοδικού Fortune.

Συγκεκριμένα, η MetLife ήταν μεταξύ των οκτώ ασφαλιστικών οργανισμών στον τομέα Ζωής και Υγείας, που συμπεριελήφθησαν στην ετήσια λίστα των εταιριών με τα υψηλότερα επίπεδα εκτίμησης, για τη φήμη και τις επιδόσεις τους.

Για την κατάρτιση της λίστας, το περιοδικό Fortune σε συνεργασία με την εταιρία Korn Ferry πραγματοποιεί έρευνα σε διευθυντικά στελέχη και αναλυτές, ζητώντας τους να αξιολογήσουν τις επιχειρήσεις του κλάδου τους, στη βάση εννέα κριτηρίων τα οποία καλύπτουν τομείς όπως η αξία των επενδύσεων, η ποιότητα της διοίκησης και των προϊόντων, η εταιρική υπευθυνότητα και η ικανότητα προσέλκυσης ταλέντων. Για να μπορέσει να συμπεριληφθεί στη λίστα, μια εταιρία πρέπει να λάβει βαθμολογία που την κατατάσσει πάνω από τις μισές τουλάχιστον εταιρίες του ίδιου κλάδου.

«Σε μια χρονιά που έθεσε – όσο ποτέ στο παρελθόν – σε δοκιμασία τις αντοχές και τις αξίες μας, οι εργαζόμενοί μας είxαν την ευκαιρία να κάνουν πράξη τον εταιρικό μας σκοπό και να ανταποκριθούν στις προσδοκίες τόσο των ασφαλισμένων, όσο και των κοινωνικών μας εταίρων. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για όλα όσα έκαναν. Αυτή η αναγνώριση τους ανήκει»  δήλωσε ο Πρόεδρος και CEO της MetLife, Michel Khalaf.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάταξη είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση Fortune.com.

 

Leave a Comment