ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

H MetLife συμμετείχε δυναμικά στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

H MetLife συμμετείχε δυναμικά στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

  • 15 Δεκεμβρίου 2014
  • Ioannis Dagkaris
  • No comments

«Τρέχουμε με Ψυχή» ήταν το σύνθημα των δρομέων της MetLife που συμμετείχαν στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014. Οι αθλητές της MetLife, που ξεπέρασαν τους 250, συμμετείχαν στις διαδρομές των 5, 10 και 42 χλμ., αναδεικνύοντας τη θέληση και τη δύναμη της ανθρώπινης ψυχής και αποδεικνύοντας έμπρακτα την δέσμευσή τους σε διαχρονικές αξίες, όπως η αλληλεγγύη και η κοινωνική συνείδηση.

Η συμμετοχή της MetLife στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, είχε έναν ιδιαίτερα σημαντικό ανθρωπιστικό σκοπό που εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας. Για κάθε ένα χιλιόμετρο διαδρομής των συμμετεχόντων στον αγώνα, η MetLife ενισχύει με το ποσό των 10€ το πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ, που υλοποιείται από το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis. Το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ έχει σχεδιαστεί προκειμένου να αντιμετωπίσει τα σημάδια της ανεπάρκειας στη σίτιση, αλλά και να προάγει την υγιεινή διατροφή σε μαθητές. Στόχος του προγράμματος είναι αφενός να παρέχει καθημερινά σε όλους τους μαθητές των σχολείων που συμμετέχουν ένα δωρεάν μικρό, υγιεινό γεύμα και αφετέρου να τους ενθαρρύνει να υιοθετήσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες που θα ακολουθούν σε όλη τους τη ζωή. Με γνώμονα την ενίσχυση αυτής της μεγάλης προσπάθειας, η MetLife είχε απευθύνει ευρύ κάλεσμα σε όλο το διοικητικό προσωπικό της και το δυναμικό πωλήσεων, καθώς και σε πολλούς εξωτερικούς συνεργάτες της. Μάλιστα, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 χρόνων της MetLife στην Ελλάδα, προσκλήθηκαν και συνάδελφοι της Εταιρείας από άλλες χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής για να συμβάλλουν και αυτοί με την σειρά τους στον σημαντικό αυτό σκοπό. ​

Η ανταπόκριση όλων ήταν τεράστια, αποδεικνύοντας το μεγάλο αίσθημα ευθύνης και ανθρωπιάς που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους της Εταιρείας, τόσο σε τοπικό, όσο και διεθνές επίπεδο, αλλά και τους ανθρώπους που έχουν επιλέξει να συνεργάζονται με την MetLife.

Δυναμικό παρών στην ομάδα έδωσε και η Διοίκηση της Εταιρείας με την συμμετοχή τόσο του κ. M. Khalaf, President of Europe, Middle East & Africa, όσο και του κ. Δ. Μαζαράκη, Αντιπρόεδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της MetLife στην Ελλάδα.

Μετά τον τερματισμό, η MetLife είχε διοργανώσει ειδική εκδήλωση για τους αθλητές της προκειμένου να τους επιβραβεύσει για τη δυναμική τους προσπάθεια και να τους ευχαριστήσει για τη συμβολή τους σε αυτόν τον τόσο σημαντικό ανθρωπιστικό σκοπό.

ΠΗΓΗ: www.metlife.gr

Leave a Comment