ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

H MetLife χορηγός Συνεδρίου που διοργανώνει η AIESEC

H MetLife χορηγός Συνεδρίου που διοργανώνει η AIESEC

  • 15 Δεκεμβρίου 2014
  • Ioannis Dagkaris
  • No comments

Η MetLife υπήρξε χορηγός σε Συνέδριο που διοργάνωσε η AIESEC στις 11 Νοεμβρίου, στην Κόρινθο, με την συμμετοχή 200 περίπου φοιτητών από 7 Πανεπιστήμια. Θέμα του Συνεδρίου ήταν «Development Conference» και οι εργασίες του είχαν ως βασικό άξονα την ανάπτυξη δεξιοτήτων διοίκησης ομάδας στις σύγχρονες επιχειρήσεις.

Στα πλαίσια του συνεδρίου η εταιρία μας διοργάνωσε ένα workshop με αντικείμενο «Team Management & Coaching Skills» στο οποίο έλαβαν μέρος 100 φοιτητές. Η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρίας, κυρία Ελένη Σδούγκα, μίλησε για θέματα coaching και ανέπτυξε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένας ηγέτης. Μέσα από βιωματικές δραστηριότητες και με την παρουσίαση σύγχρονων εργαλείων management, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αφομοιώσουν άμεσα τις πληροφορίες που τους παρουσιάστηκαν. Στο τέλος του workshop όλοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την διοργάνωση και τη χρησιμότητά του.

Η MetLife, μέσω της χορηγίας της σε συνέδριο της AIESEC για δεύτερη φορά, αποδεικνύει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους νέους ανθρώπους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να κάνουν τη διαφορά στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Η AIESEC είναι διεθνής, μη κυβερνητικός, φοιτητικός οργανισμός, με παρουσία σε 124 χώρες και 2400 Πανεπιστήμια και με περισσότερα από 90.000 μέλη. Σκοπός της είναι να αναπτύξει τα μέλη της μέσα από τις εμπειρίες που τους προσφέρει και να τους παρέχει πολιτισμική και εργασιακή γνώση και κατανόηση ενώ συγχρόνως τους δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξουν τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά, δημιουργώντας ταυτόχρονα ένα διεθνές δίκτυο από φορείς αλλαγής που σκοπό έχουν να φέρουν ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.

ΠΗΓΗ: www.metlife.gr

Leave a Comment