ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Η MetLife αύξησε τα έσοδα των συνεργατών της κατά 30% την τετραετία 2012-2016

Η MetLife αύξησε τα έσοδα των συνεργατών της κατά 30% την τετραετία 2012-2016

“Εσύ και η MetLife θα είστε ένα ανεκτίμητο κομμάτι στη ζωή μας. Σε ευχαριστούμε για τη συμπαράστασή σου στην ταλαιπωρία μας.”

 

Με αυτά τα λόγια, μέρος ενός γράμματος ασφαλισμένου προς τον ασφαλιστή του, ο Δημήτρης Μαζαράκης, Διευθύνων Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος της MetLife, καλωσόρισε τους περίπου 400 συνεργάτες του – από το tied agency της Εταιρείας – στην καθιερωμένη εκδήλωση βραβεύσεων για το έτος 2016. Ένα γράμμα που μπορεί οι χαρακτήρες του να ήταν φανταστικοί, όμως το περιεχόμενό του ήταν 100% αληθινό, αντικατοπτρίζοντας με αυτό τον τρόπο την καθημερινότητα των Ασφαλιστών της Εταιρείας, οι οποίοι με το ανθρώπινο και επαγγελματικό τους χαρακτήρα έχουν καταφέρει να κερδίσουν μια από τις πρώτες θέσεις στο μερίδιο της αγοράς αλλά και την πρώτη θέση στην καρδιά των ασφαλισμένων τους.

Η τετραετία 2012-2016 φαίνεται να δικαίωσε σύμφωνα με τον κ. Μαζαράκη τις στρατηγικές αποφάσεις και επιλογές της Εταιρείας καθώς έχοντας διαβάσει σωστά τις εξελίξεις προσαρμόστηκαν κατάλληλα χωρίς να κάνουν δεύτερες σκέψεις. Τα έσοδα των συνεργατών τους αυξήθηκαν κατά μέσο όρο στην τετραετία κατά 30% ενώ για το 2016 η Εταιρεία ξεπέρασε τους στόχους της με νέες πωλήσεις που έφτασαν τα 25 εκατ. ευρώ, συνολικά ασφάλιστρα 247 εκατ. ευρώ και μια κερδοφορία στα 17 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Μαζαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων: “Τα αποτελέσματα της τετραετίας μας δικαίωσαν. Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι νικήσαμε. Είναι μόνιμη η νίκη μας όμως; Όχι δεν είναι. Αν και Ολυμπιακός θα μοιραστώ μαζί σας μια φράση του Βαζέχα που με βρίσκει σύμφωνο. Πριν σου έρθει η μπάλα πρέπει ήδη να έχεις αποφασίσει τι θα κάνεις με αυτή. Κάθε φορά που είχα δεύτερες σκέψεις έχανα την ευκαιρία. Όχι δεύτερες σκέψεις λοιπόν, προχωράμε μπροστά στο δρόμο που χαράξαμε το 2012”.

Στη συνέχεια και αφού μεσολάβησε το πρώτο κομμάτι των βραβεύσεων, τον λόγο πήρε ο Head του Face to Face Distribution της Εταιρείας Γιώργος Ζερβουδάκης. Ο κ. Ζερβουδάκης τόνισε ότι για ακόμη μια χρονιά η Εταιρεία έγινε πιο παραγωγική από την προηγούμενη. Ένα σερί αυξήσεων σε όλους τους τομείς, υπερβαίνοντας τους στόχους τους με επιδόσεις που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε και ο ίδιος ήταν “Οι καλύτερες ever!” 

Συγκεκριμένα η Εταιρεία είχε αύξηση σε επίπεδο ατομικών συμβολαίων 25%, σε επίπεδο ομαδικών 36% ενώ ο συνολικός κύκλος εργασιών της έφτασε να είναι αυξημένος κατά 10%.

ΠΗΓΗ   Insurance Daily News.

Leave a Comment