ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

MetLife “Η πιο αξιοθαύμαστη Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζωής στον Κόσμο”

MetLife “Η πιο αξιοθαύμαστη Εταιρεία Ασφαλίσεων Ζωής στον Κόσμο”

H MetLife κατέλαβε την πρώτη θέση στις εταιρείες ασφαλίσεων ζωής και υγείας στην ετήσια λίστα του περιοδικού Fortune για τις πιο «Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες στον Κόσμο». Η MetLife ανέβηκε στην κατάταξη από το Νο 2 του περασμένου έτους και Νο 5 του 2013.

Η λίστα “World’s Most Admired Companies” είναι μία ετήσια έκθεση που βασίζεται στην εταιρική φήμη, σύμφωνα με το περιοδικό Fortune. Για τη διαμόρφωση της κατάταξης, το Fortune μετρά την εταιρική φήμη και την απόδοση με βάση εννέα χαρακτηριστικά: την καινοτομία, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, την κοινωνική ευθύνη, την ποιότητα management, την αξιοποίηση εταιρικών στοιχείων, την οικονομική ευρωστία, τη μακροχρόνια επένδυση, την ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών και την παγκόσμια ανταγωνιστικότητα. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο 2014 σε περισσότερα από 4.000 στελέχη, διευθυντές και οικονομικούς αναλυτές.

“Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο Νο 1 της λίστας του Fortune για τις πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες στον κλάδο μας αποτελεί την αναγνώριση της θέσης της MetLife ως την κορυφαία εταιρεία ασφαλειών ζωής και ομαδικών ασφαλίσεων προσωπικού παγκοσμίως», δήλωσε ο Steven A. Kandarian, Chairman, President & CEO της MetLife. «Αυτή η διάκριση ανήκει στους 65.000 εργαζόμενους της MetLife για όλα όσα κάνουν για να προσδώσουν αξία στους πελάτες και τους μετόχους μας.”

Η MetLife έχει επίσης σημειώσει σημαντική άνοδο σε κατάταξη σχετικά με την εταιρική κοινωνική ευθύνη (ΕΚΕ). Μετά τον πρόσφατο Απολογισμό Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας, ο οποίος δημοσιεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2014, η MetLife ανέβηκε από την 10η στην 2η θέση στην κατάταξη του Bloomberg όσον αφορά στις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και διαχειριστικές πρακτικές στον κλάδο.

Πηγή  NextDeal

Leave a Comment