ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

MetLife και Lean in Hellas μαζί για έναν κόσμο με λιγότερες ανισότητες.

MetLife και Lean in Hellas μαζί για έναν κόσμο με λιγότερες ανισότητες.

Η MetLife έχει επιλέξει να κάνει τη διαφορά εδώ και χρόνια, με εκατομμύρια ασφαλισμένες και χιλιάδες εργαζόμενες γυναίκες σε όλον τον κόσμο. 

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Γυναίκας, στεκόμαστε δίπλα σε εκείνες που με τον καθημερινό τους αγώνα προσπαθούν να κρατήσουν τον κόσμο μας όρθιο στις δύσκολες στιγμές.

Στην Ελλάδα, το 73% των εργαζομένων της MetLife αποτελείται απο γυναίκες ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των γυναικών που βρίσκονται σε ανώτερες διοικητικές θέσεις είναι 44%.

Πρόσφατα, η MetLife επιβεβαίωσε, για μία ακόμη χρονιά την παγκόσμια δέσμευσή της για μία ισότιμη και συμπεριληπτική κοινωνία, σε παγκόσμιο επίπεδο, με την ανάδειξή της σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες σε θέματα ισότητας φύλων.

Στη MetLife διαμορφώνουμε μια βιώσιμη, δίκαιη εταιρική κουλτούρα, η οποία προωθεί το σεβασμό και την ενσωμάτωση της διαφορετικότητας. Στις δράσεις μας περιλαμβάνονται η παροχή εκπαίδευσης, η δημιουργία μιας σειράς προγραμμάτων επαγγελματικής ανάπτυξης και εξέλιξης για τις γυναίκες εργαζόμενες,  δίνοντάς τους την απαραίτητη υποστήριξη και ευελιξία στο εργασιακό τους πλαίσιο. Αξίζει να αναφερθεί, η διαρκής αξιολόγηση δεδομένων καθώς και η εφαρμογή πολιτικών και παροχών που εξασφαλίζουν ευελιξία και δημιουργούν προϋποθέσεις για μια πιο ισορροπημένη καθημερινότητα.

Ακολουθώντας τον κλάδο των πωλήσεων, επιτυγχάνεται η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και των δεξιοτήτων καθώς επίσης και η ανάπτυξη της προσωπικότητας των επαγγελματιών τόσο στον εργασιακό όσο και στον κοινωνικό τους περίγυρο.

Leave a Comment