ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

NN Accelerator+: Νέο Επενδυτικό προϊόν

NN Accelerator+: Νέο Επενδυτικό προϊόν

H NN Hellas διαθέτει το NN Accelerator+, ένα νέο ασφαλιστικό-επενδυτικό προϊόν, το οποίο συνδέεται με επενδύσεις σε μερίδια εσωτερικών μεταβλητών κεφαλαίων και προσαρμόζεται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του ασφαλισμένου. 

Το νέο πρόγραμμα NN Accelerator+ απευθύνεται σε όσους επιθυμούν, αποταμιεύοντας προγραμματισμένα, να επενδύουν σταδιακά και μακροχρόνια, προστατεύοντας ταυτόχρονα τους ίδιους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, χωρίς να χρειάζεται να καταβάλλουν κάποιο κεφάλαιο.

Ταιριάζει σε όσους επιθυμούν να συσσωρεύσουν κεφάλαιο, προσαρμόζοντας το ύψος του ασφάλιστρου που καταβάλλουν, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και υποχρεώσεις τους, αλλά και διατηρώντας τη δυνατότητα να ενισχύουν το κεφάλαιό τους με έκτακτες καταβολές, συνδυάζοντας τη δυνατότητα επένδυσης με τα οφέλη μιας ασφάλισης ζωής. Προσφέρει ευελιξία στους τρόπους και τις επιλογές επένδυσης. Επιπλέον, αποτελεί ιδανική επιλογή για αυτούς που ενδιαφέρονται για προγράμματα, τα οποία συνδέονται με αειφόρες επενδύσεις που συνεισφέρουν σε περιβαλλοντικούς ή και κοινωνικούς στόχους.

ΠΗΓΗ : INSURANCE DAILY NEWS

δείτε περισσότερα

https://www.nnhellas.gr/idiotes/ependysi/nn-accelerator

Leave a Comment