ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

NN Hellas: Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά

NN Hellas: Στην υγεία σας είμαστε κοντά, ακόμη και αν είστε μακριά

  • 13 Απριλίου 2022
  • Ioannis Dagkaris
  • No comments

Η υγεία είναι πολύτιμη και η πανδημία ανέδειξε την αξία της πρόληψης και της πρόσβασης στην πρωτοβάθμια περίθαλψη. Αξιοποιούμε τη σύγχρονη τεχνολογία και προσφέρουμε πρόσβαση σε υπηρεσίες πληροφόρησης υγείας σε κατοίκους νησιών, εκμηδενίζοντας την απόσταση από τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας.

Κατά το τελευταίο έτος, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέσαμε την πρωτοποριακή υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr. Online σε περισσότερους από 20.000 συμπολίτες μας σε 33 Δήμους νησιών της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλους τους αποδέκτες κοινωνικής μέριμνας των Δήμων αυτών, αλλά και όλους τους κατοίκους των νησιών με πληθυσμό μικρότερο των 2.000. Σημειώνεται ότι το Dr Online είναι μια εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας, μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν υπηρεσίες πληροφόρησης υγείας και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. 

Η ΝΝ Hellas αγκαλιάζει τα ελληνικά νησιά και σταθερή στις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», αποδεικνύει πως όλα είναι εφικτά,  όταν η  τεχνολογία υπηρετεί το όραμα για μια κοινωνία όπου ο ένας φροντίζει τον άλλον.

Leave a Comment